woensdag 24 november 2010

Challnegers dames op dreef,

Dames 1 speelde afgelopen week tegen Onze Gezelle uit Haarlem. Het was het derde team van Onze Gezelle . Aangezien er van Onze Gezelle 2 week vorige week nog ruim werd gewonnen was de spanning nu hoger tegen hun dames 3 . Dames 3 van Onze Gezelle stond er in de competitie namelijk beter voor dan hun eigen dames 2. Nu moesten we ook nog zonder Severine Lebouille aantreden. Severine Lebouille die altijd zeer sterk in de verdediging is en ook aanvallend haar punten pakt. Maar al in de eerste minuten scoorde The Challengers er al op los en was het al duidelijk dat ze deze party gingen winnen. Ze hielden het in de verdediging ook goed dicht. De eerste kwart kwamen er maar liefst drie scores tegen en dat maakte 27-6.
Met deze uitslag bij een eerste kwart was het al snel duidelijk dat Onze Gezelle niet met een overwinning naar huis zou gaan. Ze hebben de hele wedstrijd tegen een flinke achterstand aan moeten kijk en verloren uiteindelijk deze zeer sportieve wedstrijd met 67-32.
Scores: Maaike Verstraten 27, Ria berkhout 23, Eline van Duin 11