zondag 6 maart 2011

The Challengers dames oefenen de zone aanval.

In een sfeerloze hal speelde The Challengers tegen Nieuw Vennep. Het team Dios staat onderaan in de competitie . Het geeft ook niet de motivatie om daar
tegen te spelen omdat de winnaar al bij voorbaat bekend is. Dat bleek ook wel, want de dames uit Hoofddorp hebben met een matige inspanning deze wedstrijd met een flink verschil gewonnen. De vertrouwde verdediging werd wel gespeeld, maar leverde eigenlijk iets te weinig balwinst op dan normaal . Doordat Dios de hele wedstrijd in een zone stond konden The Challengers oefenen om tegen een zone aan te vallen. Dat ging best redelijk. Eigenlijk kon elke bal na een paar keer goed rond pasen eindigen in een vrij afstandschot . Schoten vielen best en Joyce Overbeek en Saskia van Ham deden aanvallend lekker mee. Ruststand 17-26.
The Challengers waren niet op volle sterkte. Hebben momenteel te kampen met veel blessureleed van Severine Lebouille, Eline van Duin en Hakima Azaaj. Hopelijk gaan deze dames de komende weken weer herstellen om de andere wedstrijden tot een goed eind van het seizoen te maken. We hebben nog steeds uitzicht om kampioen te worden, maar dan moeten we wel als team kompleet blijven. Ria Berkhout maakte deze wedstrijd 24 punten en Maaike Verstraten 13. Aankomende weekend is er geen wedstrijd, op dinsdag 15 maart om 20.45 uur gaan The Challengers dames het progamma thuis in de FBK hal tegen Onze Gezellen voortzetten.
Einduitslag 29-51 scores Ria Berkhout 24, Maaike Verstraten 13, Severine Lebouille 9, Joyce Overbeek 2, Inge Voorhuis 2, Saskia van Ham 1.

Geen opmerkingen: