maandag 9 februari 2009

07022009 The Challengers - BV Lisse

Teamwork maakt winst

Met toch altijd een gespannen gevoel ga je de wedstrijd in tegen BV Lisse. Het is vaak een lastige tegenstander in de competitie. BV Lisse heeft lang volgehouden, maar trok na rust aan het kortste eind. Beide partijen hebben de hele wedstrijd vastgehouden aan een man to man verdediging. Waarbij Lisse in de eerste helft nog een full court press speelde. Aan het einde van 2de kwart schoot Hakima Souilah nog een driepunter en mochten de dames met een 34-30 voorsprong de rust in gaan. Met name Inge Voorhuis van The Challengers was in deze wedstrijd zowel aanvallend als verdedigend de absolute uitblinkster. Ze scoorde samen met Maaike Thijssen in dubbele cijfers. Maar na afloop het wedstrijdformulier te hebben bekeken blijkt dat iedereen zijn bijdrage in de aanval heeft geleverd en iedereen meer dan 6 punten te hebben gescoord en dat geeft na afloop iedere speelster een tevreden gevoel en konden coach Natasja Overbeek en het team blij zijn met deze mooie teamprestatie. Einduitslag : 64-43.
Scores : Maaike Thijssen 17, Inge Voorhuis 12, Angelique van Keulen 6, Angela Overbeek 9, Eline 6 ,Hakima Souilah 7 en Natasja de Jong die vanuit dames 2 goed heeft ingevallen 6 punten.