dinsdag 17 maart 2009

14022009 The Challengers - The Lions

Weinig tegenstand voor de Dames van The Challengers

In de FBK hal werd de return tegen The Lions uit Zandvoort gespeeld afgelopen zaterdag. The Challengers waren gebrand om te winnen, want de uitwedstrijd werd verloren. De wedstrijd begon van beide kanten matig met over en weer balverlies. The Challengers wisten nog wel bijna elke minuut de balwinst om te zetten in een score en de tegenstander tot wel in de vijfde minuut van het 2de kwart op nul te houden. De ruststand werd 30-6.
Na rust kwam er nog meer actie vanuit de verdediging , want de thuisploeg schakelde om in een hele veld man to man wat de 2de kwart in 21-4 overwinning eindigden. De wedstrijd was toen al gespeeld. Met 51-10 ging het 4de kwart beginnen en die opende Eline van Duin met haar 3de driepunter van de wedstrijd. The Lions ging toen nog enige tegenstand bieden, maar dat was veel te laat. The Lions mochten nog wel met 10-12 het laatste kwart afsluiten. Net als vorige week speelde de dames van The Challengers lekker samen en werkte ze hard in de verdediging. Weer een verdiende overwinning. Iedereen had weer zijn scores op het wedstrijdformulier staan. Met een eindstand van 61-22 kunnen de Challengers weer terug kijken op een makkelijke teamoverwinning.
Scores: Maaike Thijssen 22 punten ,Eline van Duin 16 punten.