zaterdag 6 maart 2010

The Challengers derde verlies op rij.

Zo kan het gaan in de basketbal. Zo win je alle wedstrijden op rij en zo geef je ze achter elkaar punten cadeau.
Nu ook tegen de uitwedstrijd Racing Beverwijk. Beide teams starten met een zone verdediging en daar profiteerde Beverwijk van, want die schoten alles raak. Daardoor moest The Challengers de verdediging op aan gaan passen en over gaan naar een man-to-man. Bij The Challengers vielen de schoten helemaal niet. De rust werd 28-18. Verdedigend en aanvallend moest The Challengers veel inleveren omdat er twee basis speelsters afwezig waren. Ria Berkhout pakte aanvallend nog wel haar punten mee, maar was ook absoluut niet in haar goede doen. Zo kijk je de hele wedstrijd tegen een achter stand aan. Na rust speelde beide ploegen slecht basketbal. Veel balverlies over en weer en de scores bleven uit. Toch dacht The Challengers nog wel kansen te hebben bij een stand van 30-25 in de 5 de min van tweede helft, maar dat kwam er niet meer van. Joyce Overbeek moest het veld verlaten met een enkelblessure en de dames van The Challengers sloten de wedstrijd met een 3 punter van Diane Visser af met een 44-33 eindstand. Weer een kostbaar verlies. Komende weken mag er echt geen punt meer weggeven worden anders zal dat ten koste van een kampioenschap gaan.
Eindstand 44-33; Scores:Ria Berkhout 14 , Diane Visser 6.