zondag 14 maart 2010

Overtuigende overwinning The Challengers
Na drie wedstrijden op rij te hebben verloren en nog steeds uitzicht op een kampioenschap moest er wel vanaf nu elke wedstrijd weer gewonnen gaan worden. Met weinig wissels op de bank begon The Challengers tegen Lisse.Lisse dat begon met een man-to-man verdediging waar The Challengers een prima aanval tegen uitspeelde. 1ste kwart 15-6. De eerst score van Lisse was pas in de 8ste minuut. De thuisploeg was zowel verdedigend als aanvallend goed bezig. Verdedigend was het vooral Severine Lebouille die meerder keren de bal uit de handen van de center van BV Lisse trok. BV Lisse schakelde al spoedig over van de man-to man in een zone verdediging, maar ook daar had The Challengers een goed antwoordt op. The Challengers had na weken weer eens de balans in het team terug gevonden. Saskia van Ham pakte ook nog de nodige punten mee in deze wedstrijd die overtuigend met winst werd afgesloten. De eindstand werd 65-30(ruststand30-14)Scores:Maaike Verstraten 19, Severine Lebouille en Ria Berkhout 15