The Challengers blij met bankspeelsters

Afgelopen weekend kampte The Challengers met te weinig speelsters. Twee basisspeelsters waren afwezig en Demi Brandt en Natasja de Jong
kwamen het team versterken.
Omdat Lake City Players altijd een fysiek ploegje is om tegen te spelen konden we wel wat meer speelsters op de bank gebruiken.
Lake City Players begonnen in een man to man verdediging, maar in de loop van eind eerst helft veranderde dat in een zone. De rust standwas 19-21.
Het was prettig dat Lake City Players niet in hun aanvallende spel kwam de gehele wedstrijd lang. The Challengers verdedigde de hele wedstrijd een man-to-man en pakte veel losse ballen en nodige rebounds. De break was deze wedstrijd een kansloos verhaal. De bankspeelsters van The Challengers deden het goed in de aanval. Pakte de nodige scores mee. Bij balbezit werd er hele lange zone aanvallen gespeeld. Vanaf de 7de minuut van de derde kwart stond het 21-35. Bij The Challengers is er daarna 12 minuten geen score meer geweest. De lange zeer aanvallen stagneerde uiteindelijk in balverlies en een tegen score. Lake City Players kwam nog tot de laatste 2 minuten op 30-35.
Natasja de Jong scoorde de laatste minuut nog en dat maakte uiteindelijk een lage eindstand van 32-37 overwinning van The Challengers
Scores:Severine Lebouille 10, Ria Berkhout 9, Natasja de Jong 9,Demi Brandt 7,Inge Voorhuis 2.