zondag 30 januari 2011

The Challengers geen moeite met zone aanval

Afgelopen week was de return tegen P.S.O.V.K uit Haarlem. De toen op vrijdagavond spelende wedstrijd werd daar ook gewonnen.
Nu ging de overwinning alleen een stuk makkelijker. PSOVK speelde een zone verdediging de hele wedstrijd lang. Met name Maaike Verstraten en Eline van Duin wisten samen in de eerste kwart veel punten binnen te halen. PSOVK die makkelijke uitgespeelde kansen onder het bord niet afmaakte moest het eerste kwart afsluiten met (14-1) .
De collectieve zone aanval van The Challengers bracht deze wedstrijd leuke combinaties in het aanvallende spel. Waaruit iedereen mooie scores konden afmaken. Met 28-11 ruststand kon de wedstrijd niet meer verloren gaan. Er werd lekker doorgewisseld zoals wekelijks het geval is . The Challengers speelde een halve veld man to man press wat na rust tot een uitbreiding van de scores kwam. Saskia van Ham stond deze wedstrijd lekker te rebounden . Het werd een makkelijke overwinning van 65-29 . Scores Ria Berkhout 18, Maaike Verstraten 15, Severine Lebouille 12,Eline van Duin 6,Hakima Azaaij, Saskia van Ham 5, Inge Voorhuis, Joyce Overbeek 2