zondag 11 november 2012

Challengers uiteindelijk kansloos,

Afgelopen weekend wisten de Challengers dames geen stempel te drukken op het spel van Landsmeer. Landsmeer speelde slecht basketbal, maar The Challengers deden het ook niet beter. Verdedigend was het nog niet zo slecht als je de tegenstander het 1ste kwart op 6 punten houd. Aanvallend waren The Challengers niet goed bezig. Net als vorige wedstrijd wilde iedere speelster het beste voor het team, maar het lukte gewoon niet. Te veel gehaaste schoten die niet vielen . De eerste score kwam pas in de 8ste minuut tot stand . Eind tweede kwart wisten Maaike Verstraten en Ria Berkhout nog ff gas te geven opgevolgd door een mooie assist van Natascha Stornebrink op Ria Berkhout met een bonusscore. Dat maakte nog een aangename ruststand van 25-21. Vlak na rust was de scheidsrechter van Landsmeer meteen bepalend . Hij gaf een technische fout aan een speelster van The Challengers terwijl The Challengers speelster Maaike Verstraten net een mooie vrije loop had naar de basket die ook niet werd meegeteld als score. Een hele vreemde beslissing . Het ging er niet meer naar uitzien dat The Challengers deze wedstrijd nog naar zich toe zou gaan trekken. Helaas was coach Martin Moerman niet aanwezig om tijdens deze wedstrijd de puntjes op de i te zetten, want deze wedstrijd had The Challengers niet hoeven te verliezen. Uiteindelijk was het Landsmeer die nog met een driepunter de wedstrijd tot een 44-33 eindstand bracht.