zondag 4 november 2012

Tweede helft doorslaggevend.

Het was zaterdag rommelig in de wedstrijd dames 1 tegen US. Het was wel degelijk te merken dat Martin Moerman niet als coach aanwezig was. De balans was weg binnen het team. Iedereen wilde waarschijnlijk te graag en dat bracht onrust in het spel. De dames van US verdedigde erg dicht op en daar hadden The Challengers wel moeite mee. Zeker het tweede kwart werd door US de verdediging nog eens een extra schepje bovenop gegooid en won daardoor de tweede kwart met 9-11 en een ruststand van 23-15. Maaike Verstraten gooide na rust haar energie erin en was absoluut de uitblinkster van The Challengers. Werd uiteraard wel door haar medespeelsters goed aangespeeld. Door dit hoge tempo van de breaks kon US niet meer tegenop. Verloren het derde en vierde kwart met 20-11 en 15-6. Uiteindelijk is het een eindstand van 58-34 geworden.