zondag 20 januari 2013

Challengers laat op gang.

Het eerste kwart  leek het wel of er een deksel op de basket zat. Maaike Verstraten en Ria Berkhout hadden dit keer veel moeite mee om de makkelijke scores af te maken. Gelukkig waren het Inge Voorhuis en Hakima Azaaj die het wel goed oppakte en de nodige scores maakte. Tot de 7de minuut van de tweede kwart ging de stand daarom nog gelijk op. Martin Moerman zette een man to man  hele veld press neer 5 minuten voor rust .Dat leverde veel  balwinst op en toen ook nog  de deksel van de basket af ging resulteerde dit  in makkelijke scores naar de basket. Zo ging The Challengers de rust in met een 15-22 voorsprong.
Na rust hielden ze de druk op de tegenstander en breide zo de scores uit. Wel moest de goedspelende Natascha Stornebrink met 4 fouten naar de kant in het derde kwart, maar ondanks dat heeft ze het vierde kwart foutloos kunnen uitspelen en werd de eindstand 35-49. Geen beste  overwinning en dames van The Challengers  hopen op beter spel voor aankomende week. Dan krijgen The Challengers namelijk de koplopen op bezoek.