zondag 3 februari 2013

Tevreden met blessure vrije wedstrijd.

Kan je nog winnen en een leuke partij basketbal spelen als je de scheidsrechters niet goed fluiten .
Dat was tijdens en na de wedstrijd ook de conclusie die ook de thuisploeg had ondanks dat ze wedstrijd met winst afsloten.
Wat kun je dan nog zeggen over een wedstrijd als deze. BC Apollo speelde man to man, maar The Challengers hadden te weinig scorende inbreng.
Ook BC Apollo kwam ook niet echt uit de verf met een aanval, maar wist nog wel een voorsprong op te bouwen van 9-3(eerste kwart) Een zeer magere score van beide ploegen,maar BC Apollo gebruikte de vier hoeken van het veld en speelde zo de bal wel een aantal  minuten rond.
Helaas spelen we dan niet met een 24 seconde klok, dus de tijd loopt en de scores blijven van beide kanten  uit. Ruststand 19-10.
Na rust zette Martin Moerman de zone pres neer hele veld. Dat leverde wel balwinst op en een overwinning voor The Challengers van het derde kwart.
Het laatste kwart zou door de zwakke arbitrage nog meer uit de hand gaan lopen. De speelsters  van BC Apollo hadden opdracht gekregen van hun coach om opzettelijke fouten te mogen maken. Dat gebeurde dan ook, maar dat werd niet beloond met vrije worpen .Gelukkig zijn er van beide teams geen blessures gevallen en moet The Challengers  maar snel deze wedstrijd vergeten. De dames uit Hoofddorp verzuimde uiteindelijk zelf om te scoren, dus moest met een stand van 33-24 richting Hoofddorp rijden.