zondag 10 maart 2013

Drie punters nekt Landsmeer.

Het gaat de laatste weken prima met de dames van The Challengers. Nu was het een leuke wedstrijd tegen ProBuild Lions. Het waren de scheidsrechters die het allemaal goed in de hand hielden. Helaas zonder  Severine Lebouille die wegens ziekte er niet bij kon zijn en ook zonder Joyce Overbeek die dit jaar niet meer in het veld zal verschijnen. Het team moest met weinig wissels het klusje gaan klaren want ook de jeugd hadden een uitwedstrijd op het progamma staan. Het team zetten door aansturing van coach Martin Moerman in de loop van het eerste kwart een zone press hele veld neer die de laatste weken lekker loopt en zelfs nu zonder Severine Lebouille die altijd de sturende kracht achterin is . Aanvallend was het spelen tegen een zone spelen. Ook dat was geen probleem voor The Challengers dames. Ria Berkhout speelde met name  de eerste helft een prima wedstrijd. Ruststand 30-19. Na rust gaven Hakima Azaaj en Eline van Duin ff gas vanaf de driepunterlijn en dat nekte de tegenstander echt behoorlijk. Het derde kwart werd gewonnen met 17-6 en zo kon de laatste kwart rustig uitgespeeld worden. The Challengers dames kregen een goed gevoel hoe ze deze wedstrijd tegen een altijd lastige ploegje uit Landsmeer  als team hebben samengespeeld. Eindigen de wedstrijd met een mooie overwinning  54-32