zondag 24 maart 2013

Invallers prima werk geleverd,

De dames van The Challengers kijken al een beetje uit naar het einde van het seizoen. Met steeds minder mensen moeten ze aan een wedstrijd beginnen. Er moest diep gegraven worden vanuit de jeugd, maar Olivia Blom en Marline Eriks zette een prima prestatie neer bij de dames 1 wedstrijd tegen Pro-Build Lions.
Ook oud speelster Angelique van Keulen werd erbij gehaald en speelde een prima eerste wedstrijd van dit seizoen alsof ze niet weg geweest was.
Het liep de eerste kwart(10-12) nog gelijk op. De man to man van The Challengers was matig in de eerste helft en niet echt bovenop de man. Zo bleef Pro-Build Lions steeds kans houden op de aansluiting. Met nog 3 sec te spelen voor de rust kwam er een noodschot van heel ver die Lansmeer scoorde en dat maakte de ruststand van 23-21.
Na rust werd het andere koek. The Challengers zette een tandje bij in de verdediging en maakte na rust meteen een reeks scores achter elkaar en het gat was geslagen. Met een stand van 40-27 werd er aan een vierde kwart begonnen. De ploeg uit Landsmeer heeft nog een poging gewaagd om man to man te gaan spelen na een hele wedstrijd zone te hebben gestaan, maar dat was geen succes. The Challengers bleven de betere en kon met 60-38 tevreden zijn.