zondag 8 november 2009

The Challengers-Racing Beverwijk

Wat de week ervoor wel allemaal lukte bij The Challengers ging deze wedstrijd geheel anders. Vrij staan is schieten, maar als de bal er niet in wil dan is dat knap lastig. Maaike Verstraten was in de eerste helft(14-18) het meest productief in de aanval.Ze scoorde 11 punten in deze helft voor haar ploeg. Elke kwart die gespeeld werd was spannend en werd met een gering verschil afgesloten. In het laatste kwart moest het gaan gebeuren. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd deze avond.Met een stand van 26-28 ging de bal omhoog voor de laatse 10 minuten. In de zevende minuut was het Diana Visser die het verlossende schot nam en de thuisploeg op een eerste keer voorsprong van 2 punten zette. Dat was een prettig moment in de wedstrijd voor The Challengers. Daarna ging er bij The Challangers nog een (nood) hoekshot in vanaf zijkant bord. Met een stand van 40-39 mocht Severine Lebouille vrije worpen nemen. Die schoot ze er beide koelbloedig in en zette een eindstand van 42-39 op het wedstrijdformulier. De thuisploeg was uiteindelijk zeer blij met deze moeizame overwinning .
Eindstand 42-39 scores Maaike Verstraten 19, Ria Berhout 9,Angelique van Keulen 6