zondag 17 oktober 2010

The Challnegers - LC Players

Dames 1 laat zich niet uit het veld slaan.

De scheidsrechters hadden het afgelopen zaterdag niet makkelijk met fluiten. Het werd zoals vaker tegen LC Players een fysiek potje basketbal. De uitspelende ploeg begon met een stevige man to man en door het fysieke gebeuren kwamen The Challengers niet tot makkelijke scores in de eerste kwart(10-8) Tot verbazing van The Challengers ging LC Players in het 2de kwart in een zone staan. Om tegen een zone aan te vallen hebben The Challengers dames zich afgelopen weken mee bezig gehouden om juist tegen aan te kunnen vallen. En nu met resultaat, want hierdoor werd er een voorsprong uitgebouwd waardoor de dames met 26-19 mochten gaan rusten.
LC Players hervatte na rust de man to man verdediging weer. Met schitterde op maat aangepaste ballen in de aanval van Eline van Duin en een zeer gretige Severine Lebouille wat veel balwinst opleverde konden de dames zonder blessures het einde van de wedstrijd halen.
Na de wedstrijd kon coach Rene Fijnvandraat tevreden zijn hoe zijn team heeft gespeeld. Het gehele team heeft keihard gewerkt , als je je tegenstander elke week op 25 punten houd , dan ga je weinig wedstrijden verliezen . Hij heeft gezien dat bijna iedere speelster een scorende inbreng heeft geleverd en Saskia van Ham lekker stond te rebounden. Hoop de komende week lekker met de groep te gaan trainen voor de ontmoeting aanstaande zaterdag tegen een altijd lastig wedstrijdje uit tegen BV Hoofddorp.
Eindstand: 47-25 Scores Maaike Verstraten 12, Ria Berkhout 11, Severine Lebouille 10.