vrijdag 8 oktober 2010

vrijdagavondwedstrijd slecht bevallen

Met een vrij goede start begonnen de dames 1 van The Challengers vrijdagavond in Haarlem. Met name Severine Lebouille speelde goed in deze kwart zowel verdedigend als aanvallend. Maar helaas werd er binnen het team de nodige vrije kansen niet benut en werd deze eerste kwart afgesloten met een magere 6-12 voorsprong. De tegenstander PSOVK wilde meer en ging de verdediging omzetten in een man-to-man.Dit is niet echt een goede zet geweest, want daar was beter om tegen aan te vallen door The Challengers en daardoor scoorde ze het tweede kwart totaal 20 punten.(ruststand 14-32) De wedstrijd leek eigenlijk wel gespeeld na de rust, maar PSOVK uit Haarlem haalde nog wat meer uit de kast in de aanval scoorde ze na rust 15 punten. Ze kwamen zelfs nog terug tot 8 punten. Waren weer terug in een zone-verdediging gaan staan waar The Challengers geen goed lopende aanval tegen kon spelen. Onder de borden lag de ruimte, maar daar werd geen gebruik van gemaakt. Het was goed dat de eerste helft een groot gat is geslagen anders hadden de dames uit Hoofddorp met coach Rene Fijnvandraat op de bank de punten misschien daar moet