zondag 10 april 2011

Challengers geen probleem met scores

The Challengers open de wedstrijd met een score van Eline van Duin. Daarna was het Maaike Verstraten en Severine Lebouille die elkaar afwisselde in de scorereeks. Ria Berkhout kwam in de tweede helft het veld op toen de wedstrijd eigenlijk al was gespeeld door haar teamgenoten. Het was The Challengers die met een zone-press na iedere scoren klaar stond om de bal weer te veroveren. Dat leverde duidelijk de nodige balwinst. Elke vier kwarten werden op deze wijze makkelijk gewonnen . 16-9, 21-8,23-8,14-10. Ruststand 37-17.
Fac uit Den Helder had niets in te brengen en moest met een stand van 74-35 terug keren naar Den helder waar The Challengers de uitwedstrijd nog moet spelen dit seizoen.
Het belangrijkste is dat The Challengers de wedstrijd tegen Akrides 3 volgende week gaat winnen en dan zijn ze verzekert van een beslissingswedstrijd tegen BV Hoofddorp die op neutraal terrein in Amsterdam gespeeld moet worden.
Eindstand 74-35: Maaike Verstraten 25,Severine Leboulille19,Ria Berkhout 12, Eline van Duin en Hakima Azaaj 6,Saskia van Ham 4, Joyce Overbeek 2

Geen opmerkingen: