zondag 24 april 2011

The Challengers krijgen extra wedstrijd.

De laatste wedstrijd moest gespeeld worden tegen FAC uit Den Helder en er moest gewonnen worden om nog één keer een beslissingswedstrijd te spelen voor het kampioenschap van seizoen 2010-2011.
Den Helder dames heeft er niet veel aan kunnen doen om The Challengers maar enigszins in gevaar te brengen. Den Helder speelde een man-to-man die aan alle kanten door The Challengers afgestraft werd onder het bord. Ook de zone-press verdediging zorgde voor veel balwinst bij Den Helder. Zo konden Ria Berkhout en Maaike Verstraten mooie scores afwerken door mooie aangeleverde ballen op maat van Severine Lebouille en Eline van Duin. Er was een lekker baltempo vooral het tweede kwart werd er ook subliem verdedigt wat zorgde voor geen enkele tegen scores. The Challengers zelf scoorde er 22 in de aanval van deze kwart. Ruststand 11-38 Na rust zetten het tempo voort en de jeugdige team uit Den Helder kwam niet op gang. Het was na rust al een bekeken wedstrijd waardoor The Challengers al snel door hadden dat 15 mei om 17.15 uur tegen BV Hoofddorp in de Apollohal de beslissing moet gaan vallen wie er kampioen gaat worden van deze competitie.
Eindstand 26-67: Ria Berkhout 38, Maaike Verstraten 18, Severine Lebouille 6, Hakima Azaaj 2, Eline van Duin 2

Meiden wat hebben we een lol met elkaar gehad deze laatse wedstrijd. Dan is het ook geen straf om op vrijdagavond om 21.00uur in Den Helder te hebben gespeeld.Mijn leukste wedstrijd die ik ooit in Den Helder heb gespeeld was deze. Eerst voor een verkeerde hal staan en dan de rest waar we om gelachen hebben voor de wedstrijd en in de warming up zette de slappe lach zich voort. Een herinnering die we als team nooit zullen vergeten.Met name Inge bedankt.En Saskia ik denk dat Inge blij met je was.
Op naar 15 mei en we bellen iedereen op of de tas wel goed gevuld is.