zondag 20 november 2011

Invalcoach The Challengers kan tevreden zijn.

In de Fanny Blankers Koen hal hebben de dames van the Challengers zich weer volledig gegeven om tot een winnend eindresultaat te komen.
Het was tegen Pro-Build Lions 2 waarvan het eerste dames team bovenin in de landelijke competitieranglijst staat . Het was een vrij jong team die de man to man verdediging van de Challengers wisten uit te spelen met voornamelijk één tegen één acties. Het koste The Challengers dames best moeite om Pro-Build daarin af te stoppen. Zelf kreeg de thuisploeg met een zone verdediging te maken. Maaike Verstraten en Ria Berkhout wisselde elkaar steeds af in de scores. Met ook de inbrengende scores van jeugdspeelster Marcelle Noordanus in tweede kwart kon de invalcoach Martin Brouwer tevreden zijn met een ruststand van 37-28.
Er moest meer mogelijk zijn om los te komen van Probuild Lions . Na rust ging de thuisploeg ook over op een zone verdediging. Pro-Build had daar zeker moeite mee om een aanvallend spel tegen te spelen. Onze 2-3 zone verdediging waarin Joyce Overbeek rechtsachter prima de eerste pass overspeelde en de nodige balwinst pakte maakte zeker een winstpunt over de hele tweede helft. Dat bleek ook wel in het score verloop, want Pro-Build scoorde tegen deze scherpe zone maar 7 punten in de hele tweede helft. Het derde kwart werd dan ook 13-4 gewonnen en konden The Challengers die ook nog zonder Severine Lebouille en Hakima Azaaj speelde met een eindstand van 56-35 afsluiten.
Scores: Ria Berkhout 26, Maaike Verstraten 13, Marcelle Noordanus 7, Angelique van Keulen 5, Inge Voorhuis 2, Joyce Overbeek 1.

1 opmerking:

Anoniem zei

Was nog vergeten te melden in hetstukje dat Natasja en Natasja deze wedstrijd primasamen prima hebben gefloten.