zondag 6 november 2011

Derde kwart maakt winst.

The Challengers - US Amsterdam

Met weer een volledig team kon de dames van The Challengers starten tegen US. Kan niet zeggen dat The Challengers dames volledig hersteld waren van afgelopen week. De vertrouwde zone-press verdediging van The Challengers leverde deze wedstrijd weinig balwinst op in verhouding tot de andere gespeelde wedstrijden. Daarbij kwam dat US een felle man to man verdediging speelde waar aanvallend moeilijk van was los te komen. Ruststand 21-22.
Na rust riep coach Eline van Duin het team tot de orde en vond dat de dames ook maar eens een felle man to man half veld moesten gaan spelen en hou die zone-press dan maar voor gezien. Zo gezegd zo gedaan .Prettig was dat Severine lebouille lekker haar puntjes pakte en ook Angelique van Keulen in de tweede helft schot kreeg. Na rust werd zo het gat geslagen van 12 punten. Us kreeg op deze manier van verdedigen weinig kans op scores. Het derde kwart heeft The Challengers hun winst geboekt voor de wedstrijd(22-10) Met een laatste afstandschot net over de middellijn kon The Challnegers een matige overwinning van 49-40 op het wedstrijdformulier zetten.
Scores Ria Berkhout 15, Maaike Verstraten 14, Angelique vanKeulen 6, Hakima Azaaj 2,Diane Visser 2.