zondag 22 januari 2012

Challengers dames vinden elkaar prima,

Het was zaterdagavond dat de return wedstrijd gespeeld werd in de Fanny Blankers Koenhal tegen Harlemlakers.
Harlemlakers was geen party voor The Challengers dames , die met 6 man van start ging. Het was de zone-press van The Challengers die het Harlemlakers knap lastig maakte al vanaf het begin van de eerste kwart. Het was meteen al een 24-2 voorsprong en een ruststand van 48-11. Een goed begin is dan het halve werk en er kwam nog meer. De Challengers hadden dan maar één wisselspeelster, maar bleven gaan. Ondanks de grote achterstand bleef Harlemlakers basketballen voor wat ze waard waren.
Bij The Challengers dames was jeugdspeelster Marcelle Noordanus in aanvallende supervorm. Zij scoorde maar liefst 49 punten.
Het werd een spelletje waarbij de dames allemaal gewoon lekker speelde zowel verdedigend als aanvallend . Joyce Overbeek gaf mooie assisten waardoor onder het bord een vrije kansen benut konden worden. Zelf pakte ze ook lekker haar scores mee. Uiteindelijk was de doelstelling om voor de 100 te gaan omdat geblesseerde speelster Diane Visser dan op appeltaart zou trakteren. Maar die doelstelling mislukte helaas, maar het team kan terug kijken op een lekker hollen vliegen wedstrijd die afgesloten werd met 93-28.
Eindstand The Challengers-Harlemlakers 93-28 Scores Marcelle Noordanus 49, Ria Berkhout 16, Maaike Verstraten 13, Joyce Overbeek 9,Inge Voorhuis 4, Severine Lebouille 2,

Geen opmerkingen: