zondag 8 januari 2012

Racing Beverwijk geen probleem voor The Challnegers

Het was de eerste returnwedstrijd van de competitie die gespeeld werd tegen Racing Beverwijk in de Fanny Blankers Koen hal.
De dames van The Challengers speelde een lekkere wedstrijd met zijn allen. Beverwijk een sportief ploegje wat meestal wel enige weerstand geeft kwam totaal niet in hun spel. Ze miste hun goede scorende speelster en dat maakte dat team nu erg kwetsbaar.
The Challengers speelde het spel goed. Jeanita Berkhout kwam vanuit de jeugd het team aanvullen tot 8 speelsters. De zone die Beverwijk als verdedigende wapen had werd door The Challengers als team goed uitgespeeld met een lang aanvallend systeem, die met een afstandsschot afgerond werd. Zowel Ria Berkhout als Maaike Verstraten en Angelique van Keulen kwamen hier door in de dubbele cijfer van de scores terecht. Beverwijk bleef de hele wedstrijd tegen een achterstand aan kijken . Met rust was het 31-20 en na rust wisten ze de achterstand niet meer in te halen. Het verschil bleef steeds rond de 15 punten. The Challengers konden zo lekker doorwisselen en de eerste competitie met een simpele winst afsluiten met een eindstand van 57-44
Scores: Ria Berkhout 20, Maaike Verstraten 19,Angelique van Keulen 12, Jeanita Berkhout 4, Severine Lebouille 2, Diana Visser 2,