zondag 28 oktober 2012

Challengers spelen vrij.

De dames van The Challengers draaien goed de laatste weken. Deze week zonder geblesseerde Joyce Overbeek en Severine Lebouille moest er tegen BV Amsterdam gespeeld worden in de FBK hal. Het was The Challengers die de verdediging van Amsterdam steeds makkelijk wist uit te spelen. Dan zat het bij de thuisploeg verdedigend ook nog goed in elkaar, dan kun je een wedstrijd als deze eigenlijk niet meer verliezen. Inge Voorhuis pakte na terug keer van een blessure weer de nodige minuutjes mee vanaf de centerpositie. Maaike Verstraten en Hakima Azaaj maakte leuke aanvallende acties en waren gretig op de bal. De ruststand werd 26-13 en na rust gaf BV Amsterdam nog een beetje tegengas en wisten wel de hele veld press van The Challengers te door breken. Mede door trainer/coach Martin Moerman draait het team in welke samenstelling dan ook best goed de laatste weken en kan iedereen na afloop zeggen dat ze een lekkere wedstrijd hebben gespeeld. Eindstand 60-31.