Lengteverschil uiteindelijk geen probleem.

Nog niet eerder de laatste jaren in de competitie tegen gekomen een ploeg uit Amsterdam BC Schobbelaar.
Wat moesten de dames van The Challengers verwachten tegenover hun te krijgen. In iedere geval maakte lengteverschil die BC Schobbelaar hadden een behoorlijke indruk bij de dames van The Challengers. Daarbij kwam ook nog dat Schobbelaar een jonge ploeg had neergezet van 10 speelsters. Met Angelique van Keulen weer terug van weggeweest kwam The Challengers met 7 ervaren speelsters opdraven.
Het was zeker buffelen voor The Challengers dames om zowel het tempo en het lengte verschil te overwinnen.
Het eerste kwart werd met een klein verschil gewonnen(16-12) The Challengers speelde daarna de hele veld man-to-man pres van Schobbelaar goed uit. Pakte zo keer op keer de vrije loop naar de basket door een mooie gegeven lange bal vanuit de verdediging. Rust stand 39-22
Na rust ging het weer gelijk op ,daardoor werd de uitgebouwde voorsprong van de rust behouden. Schobbelaar was jong en groot, maar kon niet tegen de ervaren speelsters van The Challengers op. Uiteindelijk werd ook het laatste kwart door The Challengers gewonnen en kon deze pittige maar ook zeker leuke en sportieve wedstrijd met winst afgesloten worden door de thuisploeg.
Einduitslag 66-43 Scores Ria Berkhout 31, Maaike Verstraten 21, Severine Lebouille 5, Diane Visser 5, Angelique van Keulen 2, Inge Voorhuis 2.