zondag 21 oktober 2012

Jongste jeugd wissel bij dames 1.

Het eerst kwart had the Challengers het nog best lastig tegen De Hoppers. De dames van Hoppers wisten steeds langs zij te komen in een één tegen één. Dat resulteerde tot een score in het eerste kwart 13-8. In het tweede kwart gingen The Challengers wat beter verdedigen en in de aanval liep het ook wat beter ondanks dat Hoppers de man to man verdediging inwisselde voor een zone. Jeanita Berkhout en Laura Voskamp de twee wissels uit de jongste jeugd kregen veel speelminuten van Coach Martin Moerman. Ook met deze jonge speelsters in het veld verliep de wedstrijd prima en werd de ruststand 20-25. Na rust speelde Hoppers weer de man-to-man verdediging en die werd makkelijk uitgespeeld door The Challengers dames met mooie vrije scores onder het bord . Toen de wedstrijd was gespeeld kreeg Eline van Duin nog een vijfde persoonlijk fout op haar naam en konden we met 44-58 de wedstrijd afsluiten