maandag 15 oktober 2012

Tweede winstpostje The Challengers

Zaterdagavond was het weer een winst party voor The Challengers dames. De tweede wedstrijd van de competitie werd gewonnen tegen BC Apollo. Coach Martin Moerman had 8 speelsters tot zijn beschikking. Het eerste kwart ging gelijk op. The Challengers moesten zich weer verdiepen in een zoneaanval waar Martin Moerman in de time outs de nodige nuttige aanwijzingen gaf wat dan enkele keertjes tot uitvoering kwam. The Challengers hebben de hele wedstrijd man to man verdedigt. BC Apollo die twee grote speelsters hadden kwamen onder het bord nog wel tot een actie, maar op de andere posities kwamen ze te kort. Ruststand werd 21-14. Het werd dan verder geen spannende wedstrijd en zo kwam iedereen aan de beurt om zo zijn inbreng te hebben op de overwinning. Alleen het derde kwart mocht Apollo met 9-13 winst afsluiten. Maar de laatste was weer voor The Challengers 10-5.Dat maakte een eindstand van 44-25 en de tweede winst op rij.