maandag 15 oktober 2012

Vrije worpen missen kost bijna de overwinning.

Vrije worpen missen kost bijna de overwinning. Afgelopen zaterdag speelde The Challengers tegen de kampioen van vorig jaar. Het was een fysiek potje basketbal waarin de scheidsrechters hun werk goed deden. Er werd als collectief gebasketbald zowel aanvallend als verdedigend. De dames wisten elkaar vooral in het eerste kwart goed te vinden tegen de man to man van Apollo. Coach Martin Moerman zette in de time-outs vaak nog de puntje op de i. Het ging de gehele wedstrijd gelijk op. The Challengers kregen het derde kwart 16 vrije worpen en benutte er maar 4. Dat was de reden waarom het in de laatste minuut nog 36-33 was, maar The Challengers mochten nog een laatste poging wagen vanaf de vrije worplijn en dat maakte dan 37-33 als eindstand op het wedstrijdformulier. Mooie teamoverwinning waar de dames met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Eindstand 37-33.